• Tove Blume den 19-02-2019
    En af vores pædagoger er gået på orlov, og derfor søger vi i en tidsbegrænset stilling en frisk, børneglad og engageret pædagog. Stillingen er på i alt 30 timer pr. uge fordelt med 18 timer i skolens SFO og 12 timer i skolen. Ansættelsen er for 1 års varighed.

Helms Skole er en skole med højt til loftet og med et engageret personale, der gerne vil børnene og hinanden på tværs af afdelinger. Sammenhold, hjælpsomhed og humor er vigtige nøgleord. Helms Skole er en 153 år gammel, traditionsrig privatskole med solid forældreopbakning og en aktiv skolebestyrelse

Vi har fokus på sprog, den gode leg, barnets læring, motorisk udvikling, styrkelse af børnefællesskaber, almen pli og dannelse og et tæt forældresamarbejde. Vi ønsker sammen med forældrene at styrke det hele barn og give barnet mulighed for at udvikle sit fulde potentiale.

Send en skriftlig ansøgning med billede og relevante bilag hurtigst muligt til skoleleder Tove Blume på mailen [email protected]. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette. Når stillingen er besat, vil det fremgå af skolens hjemmeside.

Helms Skole har ikke selv overenskomst med BUPL, men det har vores skoleforening, og derfor ansættes og aflønnes personalet i henhold til denne overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig.