Opslagstavlen

• Helms Skole søger en dygtig pedel, som kan indgå i den daglige drift af skolen, hvor især vedligeholdelse af skolens bygninger, udendørsarealer og servicering af skolens brugere omkring undervisning fylder hverdagen. Er du serviceminded og trives med en alsidig arbejdsdag, så er stillingen måske noget for dig?

Om stillingen:

På Helms Skole er vi ca. 25 medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger, serviceafdeling og administration. I serviceafdelingen arbejder vi med at sikre vedligeholdet af skolens fysiske rammer. Du bliver en del af et team på tre/fire medarbejdere –  en pedel, evt. en pedelpraktikant eller løntilskudsmedarbejder og to rengøringsassistenter - som alle har et tæt tværfagligt samarbejde. Da du således skal kommunikere og samarbejde med mange forskellige og på tværs af forskellige faglige baggrunde, så skal du være både serviceminded og imødekommende.

Dine arbejdsopgaver:
    • At holde orden med samt opstille og nedtage udstyr til møder og små som store arrangementer.
    • Have et vågent øje på skolens fysiske fremtoning og vedligehold, indendørs og udendørs.
    • At sørge for at klasselokaler, kontorer og andre lokaler er velfungerende og klar til undervisning.
    • Have ansvar for udleje af skolens lokaler i samarbejde med skolens administration.
    • Udføre mindre flytteopgaver
    • Kontakt til håndværkere
    • Telefonvagt ved alarmer
    • Styring af varmeanlæg og kontrol af el- og vandforbrug.
    • Andre administrative opgaver som fx indkøb, medvirken på kontormøder, koordinering af arbejdsweekender med forældregrupper, budgetopfølgning og ansvar for de konti, som er forbundne med stillingsbeskrivelsen samt diverse andre ad hoc opgaver.

Vi forventer, at du:
    • Måske har en håndværksmæssig uddannelse fx elektriker, tømrer eller ejendomsservicetekniker, men det er ikke en betingelse. Vigtigst er, at du har hænderne skruet godt på og har erfaring med at arbejde med en mangfoldighed af driftsopgaver.
    • Er vant til at arbejde med forskellige IT-programmer.
    • Har forståelse for og erfaring med AV-udstyr og andet teknisk udstyr.
    • Har interesse for og gerne erfaring med administrative opgaver.
    • Har lokalkendskab og kørekort og kan lægge egen bil til - mod afregning af kørselsudgifter efter statens høje takst (særlig kørselsbemyndigelse).
    • Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk.
    • Har erfaring med at omgås børn og unge enten fra tidligere ansættelser eller fritidsaktiviteter
    • Har gode samarbejdsevner, men kan også arbejde selvstændigt og udvise initiativ i opgaveløsningen.
    • Er indstillet på at varetage mange forskelligartede opgaver og hjælpe kolleger, hvor der er behov.
    • Trives med en arbejdsdag, der indeholder både planlagte og akutte opgaver.
    Vi forventer, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid og opgaver, og at du er indstillet på at yde en ekstra indsats i forbindelse med afvikling af arrangementer, der ligger uden for skolens normale åbningstid.

Vi tilbyder:
    • Et alsidigt og udfordrende job på Helms Skole.
    • En bred kontaktflade med dygtige kolleger og samarbejdspartnere.
    • En arbejdsplads med gode traditioner og et stærkt kollegialt sammenhold, men også en skole i en udviklingsproces, hvor du selv i høj grad kan være medvirkende til nye spændende tiltag.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte skoleleder Tove Blume på tlf. 58371393 eller mail [email protected]

Du er også meget velkommen til at komme og besøge skolen, inden du sender din ansøgning. Aftale herom træffes med skoleleder.

Stillingen, der er på 37 timer, ønskes besat hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette! Ansøgningsfrist 24. oktober 2018. Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes til [email protected]. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44.

Skolen kræver en ren straffeattest og blank børneattest.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Dansk Friskoleforening og Fagligt Fælles Forbund (3F) for tekniske servicemedarbejdere.
    Tove Blume den 03-10-2018