Opslagstavlen

• LEDIG STILLINGER:

Skolesekretær på deltid

Helms Skole er en ældre privatskole med 210 elever og 25 ansatte. Skolen lægger stor vægt på elevernes trivsel og faglighed, det givende samarbejde med forældrene og et godt arbejdsmiljø for de ansatte. Stemningen på skolen er uhøjtidelig og rar.
    For at sikre størst mulig fleksibilitet, omlægger vi sekretærfunktionen og går fra én sekretær på fuld tid til to sekretærer på deltid. Derfor søges en skolesekretær på deltid til de nedennævnte opgaver, som deles med den anden sekretær.

Det er ønskeligt, at man har erfaring med arbejdet på en fri grundskole, men det er ikke en betingelse. Ansøgere med kendskab til følgende arbejdsopgaver vil dog blive foretrukket:
    • Afstemning af kreditorer
    • Bogføring og betaling af fakturaer
    • Afstemning af bank
    • Kørsel og afstemning af løn
    • Budgetudarbejdelse i samarbejde med skoleleder
    • Søge refusioner hos Fordelingssekretariatet, Virk.dk, BarselsFonden mv.
    • Klargøring til årsafslutning
    • Samarbejde med revisor ifm revision, både anmeldt og uanmeldt
    • Fripladsansøgninger
    • Alm. sekretærarbejde for skolens personale og skoleleder
    Opgavelisten er ikke fyldestgørende, da det at arbejde på en fri grundskole byder på arbejdsdage, der aldrig er ens. Skolesekretærerne er skolens ”hjerte”, og de er vigtige centrale figurer på skolen.

Begge sekretærer skal indgå i et loyalt og fortroligt samarbejde med skolelederen, ligesom de servicerer både elever, forældre og personale i forhold til de opgaver, som naturligt hører til skolesekretærfunktionen.

Hverdagen på Helms Skole er spændende, udfordrende og travl. Især i tiden omkring elevtælling (5/9), budgetlægning, årsafslutning og eksamenstid er der ekstra travlhed. Fællesskabet omkring skolen er ganske særligt, og den rare stemning i personalegruppen er et aktiv, der værnes om.

Den ledige stilling er på ca 17-20 timer ugentligt (endnu ikke helt fastlagt endnu), hvor ferier og særlige feriedage så vidt muligt lægges, når eleverne har skolefri. Skolen tilbyder en attraktiv løn efter kvalifikationer samt arbejdsgiverbetalt pension. Tiltrædelse senest 1. juni (dog gerne før).

Ser du dig selv som en af Helms Skoles skolesekretærer, så send din ansøgning og relevante bilag til skoleleder Tove Blume på mail: [email protected] senest søndag den 7. april, kl. 24:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 15 og 17.

Tove Blume den 14-03-2019
  • Pædagog, 30 timer

Stillingen er blevet besat dags dato.

Tove Blume / 15. marts 2019
    Tove Blume den 19-02-2019